Teddy is back!

Har precis käkat klart. Det blev bara enkelt idag, mamma orka inte laga någon större rätt till middag så hon stekte ägg med köttfärs i och ris till det. Gick och äta, mammas mat är alltid lika god:thumbup:. Teddy kom hem igen vid 4 tiden, så trött han är nu asså. Han bara ligger och sover och sover, och har gjort det sen han kom hem. Han ska snart väckas för att duscha. Han kom hem och var helt svart runt halsen och benen, så antagligen har han varit igång och grävt igen:). Det är en busig liten bebis vi har.

In på något helt annat så ringde Hampus för en stund sedan. Vi har nämligen 17 månader idag, så vi ville ses. Men han fick inte låna bilen så det blir tyvärr inte av"/. Han ville att jag skulle till honom, men det vill inte jag. För då måste jag ta bussen och sånt skit och det pallar jag verkligen inte. Och sen tycker inte jag att det är roligt hos honom heller för den delen. Aja, skitsamma. Och sen imorgon kanske vi inte heller ses beror på hur jag vill göra. Ibland vill jag bara vara med min familj och ha ensam tid med dem. Men vi får helt enkelt se.
Tänkte lägga upp bilderna på de första bebiskläderna jag och mamma beställde imorse. Det blev inte mycket, men tillräckligt mycket för att vara första bebisshopping:). Allt börjar kännasså verkligt nu.
Nu ska jag på toa och sen så ska jag bläddra lite bland barnkläder och sånt. Hörs sen♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0