lägg dags .

nej, nu är det lägg dags. Ska upp ganska tidigt imorgon då jag ska bygga på naglar som lossnat. Så måste in om Löberöd och så. Lika bra, så kan jag lämna av sakerna till dopet.
Ganska skönt att allt är typ fixat nu. Måste bara köpa sprit till dopet. Sen är allt klart. Maten och sånt har mamma fixat. Jag som betalat det, men det är fixat.
Och kameran laddas just nu och Haley dricker flaska.

Så skönt att typ allting är klart och så nu.
Alla julklappar är typ klara, förutom att jag ska köpa några till.
Men det är typ till min syrra och hennes kille. Har redan köpt något smått till dem, men mer får dem ju ha!
Sen så ska jag köpa julklapp till Andy också.
Men en julklapp som jag köpt till en som står rätt nära har jag tagit tillbaka, så den ger jag till någon annan i min familj istället. För jag tänker faktiskt inte gå och köpa present till någon som inte köper till mig. För då kan det lika bra va så.
Jag menar, då kan jag istället ge mer till min familj som jag vet att jag kommer få något av.
Jag har inte önskatmig något speciellt av mamma heller, så ska se om hon kanske kan fixa pengar till thailand till mig. Vi behöver fickpengar. då vi sparat ihopa tillsammans men som vi fått ta ut varje månad då det varit mycket! och nu kom ju dopet och julafton och hampus 20års dag på en och samma gång! Lite bad! Men vi får försöka göra det bästa av saken, så vi kommer väl önska oss pengar av alla!

Och sen funderar jag på att linga håret typ brunt, då jag fått en mega utväxt. Och jag tror inte att jag orkar blondera det varje vecka typ..! Så bruna slingor kanske hade varit snyggt eller vad säger ni? (:

Nej, nu ska vi sova! Ha en bra natt, och dröm fina drömmar!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0