Lenny Hampus André Lindwall



På bilden ser ni hur Hampus såg ut första gången jag träffade honom.
Han har förändrats både i utseendet och beteendet.
Men det är väl så att man visar bara sin söta sida i början?
Så är det nog och jag klandrar inte honom för något.

Jag minns än idag hur allting var när jag träffade Hampus, hur han faktiskt fick mig att må bra. Hur han fick mig att känna tryggheten. På min brors dator, som är min gamla har jag en massa gamla bilder på mig och Hampus. Bland annat de första bilderna vi tog tillsammans.

Kan man tänka sig att den bilden där uppe är lite mer än två år. Och att det var ett helt gäng på bilden, men som jag klippt ut alla för utom Hampus.
Jag kan inte förstå att jag faktiskt är tillsammans med den människan på bilden, att jag har barn med honom, ett helt liv framför mig med honom. Oavsett vad som händer, så måste vi ta hand om detta liv tillsammans. Det finns inget ditt, mitt och vårt!

På bilden är Hampus typ en söt lite pojke. Idag är han faktiskt en fin kille. Jag kan väl inte direkt säga att jag tycker att Hampus är söt idag, inte på det sättet som jag tyckte innan. För förr var han ju verkligen söt och såg alltid så oskyldig ut. Men idag så vet jag alla hans knep och det där inre, så ja i mina ögon är han inte söt längre. Men han är något av det vackraste som finns!
Oavsett hur illa hans beteende kan vara så är han det vackraste som finns!

Han är speciell. Han har ett speciellt sätt han går på, han har ett speciellt sätt att se på, han rör sig på de sättet ingen annan gör. Han vaknar upp och stirrar, han ler på ett sätt ingen annan kan göra, hans skratt är det finaste jag hört. Hans trygghet är den bästan tryggheten jag fått!
Han är en speciell människa i mitt liv!
Och jag älskar honom över allt annat, oavsett vad!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0