sillisar?

Sen jag var liten har jag velat göra sillisar. Och än idag tänker jag på det. Men det är inte bara så att jag tänker på det bara för att jag velat göra det när jag var mindre. Utan denna frågan "sillisar" har kommit för mer och mer nu efter att jag fött barn. Det är inte Haleys fel att mina bröst hänger, verkligen inte! Jag och Hampus var ansvariga för det som hände och vi visste vad som kunde ske! Så även fast jag fått häng pattar efter amningen och efter min graviditet så är jag nöjd med mig själv och den fina bebis jag fått!

Men frågan är nu. Vill jag verkligen ha fake pattar? Vill jag att min kropp ska innehålla något falsk?!
Jag är inte så säker längre.
Jag har önskat mig en operation i 18 års present av morsan! Hon ska ju också fixa sina, med tanken på att hennes har försvunnit för att hon gick ner i vikt under skiljsmässan.
Men självklart ska jag beta själv också. Men jag vet inte riktigt om jag vill prioritera det just nu. Jag tycker att Haley är viktigare. Jag vill köpa det hon vill ha och nånting som gör nytta för hela familjen.
Jag menar sillisar gör ju inte direkt någon nytta för hela familjen? Bara för mig! Okej, kanske för Hampus också!
Men jag vet att han inte vill att jag ska operera mig. Han tar mig för den jag är och det har jag förstått. Varför kan då inte jag också göra det?

Just nu så är det en thailandresa som är inplanerad och jag vill hellre spara mina pengar till det än till sillisar. Och när vi kommer hem från thailand är det ju säkerligen mycket som ska betalas och så. Så kanske ska jag vänta med sillisar tills jag fått flera barn? Alltid längra fram i framtiden.
Allting är så svårt. men Haley ska ialla fall få ett bra liv, vilket innebär att hon ska ha mat och kläder!
Och hon ska få de som är nödvändigt att ha. Mitt lilla barn!
Så sillisarna kanske får vänta.. Men det skadar mig inte, bara jag blir 18 och får gå på puben så är jag nöjd. Så jävla nöjd! ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0