Skitsnack

Varför tar det aldrig slut på skitsnacket? Varför är det alltid så att man får höra det bakom sin rygg? Varför är det så att de som snackar skit om en aldrig vågar komma och säga det till en själv, om hur de upplever eller känner?

Jag blir så jävla trött på skitnsacket, jag blir trött på att folk inte kan komma till en själv och berätta hur det är och vad som är problemet utan istället går en extra omväg. Så jävla onödigt!

Ikväll fick jag höra att när jag var hos en vän som hade fest så hade en person fått "passa" Haley för att jag gick runt och hälsade på folk..!
För det första, jag hälsade inte ens på alla, utan på de som kom fram dit vi satt. Och ja, den här personen höll i Haley, men jag tvingade eller bad inte henne om att hålla Haley. Jag trodde mer att den här personen ville hålla Haley, för att hon inte sa något. Men hade jag vetat att det kändes som att hon fick "passa" Haley så hade jag tagit Haley ifrpn henne. För jkag har inte bett någon passa Haley mer än min mamma.

Ialla fall, jag blir så trött på att höra det från andra håll istället från den som sa det.

Ni kanske vet hur det känns?

jag försöker att inte ta åt mig, men det är fan inte hur enkelt som helst. man blir liksom inte starkare av att höra att man typ inte kan ta hand om sin egen dotter när man är borta. Bara för att man tror att andra vill hålla sitt barn! Men från och med nu ska jag inte låta någon hålla henne. Hoppas att folk blir nöjda då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0