Ny flyttar vi snart..

Hejsan blogg.se♥
Jag hoppas innerligt att ni fortfarande hänger kvar med mig. Att ni ännu följer mig trots blogg bytet.

Tråkigt att jag svek er här på blogg.se men det spelar väl ingen roll? Jag är ju fortfarande jag! Och jag bloggar som jag alltid brukar göra, ibland dåligt, ibland bra. 
Och ni som nu ännu läser här på blogg.se trots att jag inte skriver något här, nu ska ni få en uppdatering. Vi ska flytta, flytta från Löberöd. Inte för långt från Löberöd, men till räckligt långt för att allting ska komma på plats. För att slippa allt här. Och jag tackar gudarna för det. Jag är glad, väldigt väldigt glad! Ni anar inte. 
Så länge jag väntat på det här. Så många lägenheter vi sökt, och nu äntligen fått en som vi älskar. Som är precis som våra förhoppningar! Kan ju faktiskt inte bli mycket bättre. 
Jag har också hittat en 4a i eslöv, som jag också tycker om. En mark lägenhet med uteplats, trädgård som jag vill ha. Men det är långt tills dess att lägenheten blir ledig och den är inte inne i stan och kostar mer. 
Jag vill ju ha en lägenhet med uteplats på första våning. Det enda som saknas i 3an är uteplatsen men dock gör det inte så mycket då vi har 2 balkonger och dessutom en lekplats framför lägenheten. Behöver endast gå över gatan! Och bara det räcker för mig. Sen är lägenheten precis inne i stan så jag har 5 minuter till stationen. Och ett mycket bra pris ingår faktiskt! Så det kan inte bli mer än perfekt. Trots att jag vill ha uteplats. Men det får jag vänta med tills jag hittar ett jobb, och faktiskt vill ge dessa pengar för en lägenhet. Just nu känns inte en 4a viktig för mig, egentligen spelar det ingen roll att det är 4a rum, men känner att priset just nu inte behöver vara så högt. Vi klarar oss med en 3a och vi klarar oss med den summan så länge. Men kanske längre fram i framtiden är vi redo för att ge ett högre pris och så kanske vi då får en mark lägenhet, eller vem vet om det blir hus? Det får vi helt enkelt se när tiden väl kommer. 

Och sen ska jag snart gå min nagel utbildning, gissa om jag är glad? gissa om jag bara älskar mitt liv just nu?
Allting börja falla på plats, alla pusselbitar håller på att läggas tillbaka där de hör hemma. Och jag känner mig hel och glad igen. Ja, trots allting!
Fortsätt läsa min blogg, fortsätt häng med mig!♥
Puss & Kram eran May.

Kommentarer
Postat av: maddhpaddh

Hejsan! vilken underbar blogg du har, hoppas allt är bra med dig? kramis

2011-08-24 @ 14:41:31
URL: http://maddhpaddh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0