1a juli 2011

Hejhopp bloggen!

Blogga inte igår, orkade inte och hade inte tid. Vid 14 stack jag ner till stan och mötte upp Hampus som skulle på ett möte. Sen efter det gick vi inne i stan, åt glass och så träffa jag några vänner. Sen hemåt. Jäklar vad varmt det var igår. Hampus "missade" bussen, eller den körde snarare inte där han stod och väntade. Så det ringdes på dörren en stund efter han gått. Trodde det var någon annan, men ack så fel jag hade.
Jaja, han sov här inatt, fick låna mitt sommarkort så han slapp betala 70 spänn på biljett till hässleholm. De jobbar tydligen där.
Men trots det så kom Hampus försent imorse. Han vaknade och somnade om, och jag sov. Anser inte att jag måste ta ansvar för det längre. Så jag sov ju som en stock. Sen märker jag att han går upp och då säger han till mig att han inte hinner ner till tåget på 10 minuter. Inte för att jag var klarvaken och fatta vad han mena men ja, nu kommer jag iallafall ihåg att han sa det.

Ja, han stack iallafall sen. Och väckte Haley påvägen också så jag fick brottas lite med henne innan vi somna om till typ halv 10. Jag var helt slut, somnade rätt sent igår då jag inte kunde somna och gick ut och lyssnade på musik istället. Känns konstigt att Hampus är här. Inte för att jag inte tyckte det var trevligt, men det kändes konstigt. Det var 3 veckor sedan som vi sov tillsammans och kunde umgås kvällstid efter han kommit hem från jobb. Och som sagt försöker jag bygga upp min vana att sova själv och klara mig själv.
Efter en stund kom hampus ut och kalla på mig och sa att jag skulle lägga mig, så det gjorde jag.
Därför dog jag lite när jag väl lagt mig!:) haha
nu ska snart lillskiten sova. herregud så gnällig hon är nu!
så vi får höras mer senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0