falska människor..

..det är nog det värsta som finns!
människor som inte kan vara ärlig är det mest fulaste som finns. det värsta som finns för mig.
speciellt när en människa man är ärlig mot ljuger då blir man bara förnedrad.
och vuxna människor som ljuger och låtsas att de bryr sig är bara patetiska och äckliga i mina ögon. kanske är det bara jag. kanske är det fler än jag!

människor som ljuger och håller på är inte människor för mig. och människor i mina närhet som håller på så är inte något speciellt för mig heller. bryr mig gör jag, för man kommer längst med sanningen. men vill folk ljugs då visst, gör det om du mår bra av det då.. men jag tänker inte göra samma sak..

sen tycker jag det är märkligt..
människor som blivit lurade av sin kille/tjej men sen inte kommer ihåg känlsan av det när någon annan går igenom samma sak är sjukt konstigt..

jag menar nu när jag gått igenom alla lögner och folk som lurat mig och ljugit för mig så kommer jag att komma ihåg det tills någon av mina nära blir behandlade likadant. oavsett vad så kommer jag att stötta dem och jag kommer absolut att förstå dem.. men konstigt att en människa som också blivit lurad av sin kille helt plötsligt håller på och hjälper till och bara försvann när det blev min tur. är det mänskligt?
borde man inte lära sig av det man gått igenom, borde man inte stötta andra när de andra går igenom samma sak. borde man inte minnas hur ont det gjorde? för tro mig det kommer jag alltid att göra..

och sen att skriva ut en massa saker på fb, och inte kunna stå för det. det är falskt, så patetiskt. jag utesluter inte någon. men jag skriver om de jag har mig närmst. om de som bryr sig om mig på riktigt. och om de som står där när alla andra gått. thats it bitch!;)


Kommentarer
Postat av: Stefan

Mer trafik till din hemsida eller blogg?



Regga dig här för att få fler besökare till din hemsida har själv fått ca 400 nya

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=stefan_e85



Rösta gärna på min bild:

http://svenskaspel.se/?pageid=/kampanj/sommar-2011&entry=3452



Mina sida är:

http://metrobloggen.se/stefane85/

http://metrobloggen.se/workout/

2011-07-27 @ 20:40:21
URL: http://metrobloggen.se/stefane85/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0