jag förlorar..

jag förlorade. jag tänker inte köra fler falskspel! jag vill inte dela plats med någon heller. därför ger jag mig hellre och blir hellre kallad för en "förlorare". det kvittar mig.
jag har gjort bra ifrån mig, jag är nöjd med min insats iallafall och det är huvudsaken.
varför ska jag tävla för att att få det jag vill ha? varför ska jag tävla för att allting ska bli bra? för jag vet innerst inne att en dag kommer det att bli bra och jag kommer att hitta rätt. så varför tävla om någon som inte tävlar om en tillbaka?

jag vill inte vara som någon annan, jag vill vara mig själv och att du ska ta mig för den jag är. för annars kan det vara så. jag tänker inte bygga upp något som jag inte får nytta av sen. tänker inte ge mig in i elden ännu en gång och sen stå där själv och känna mig så lurad. för är det så, så har jag gått igenom det tillräckligt! om ens det räcker! tyvärr, kan jag inte hjälpa dig att bygga upp något, jag vill inte. jag vill inte ha någon som går bakom min rygg och ljuger för mig. för i såna fall klarar jag mig bra själv. jag ljuger alltid för mig själv och det räcker!
tyvärr kan jag inte hålla att vi skulle mötas på halva vägen!

kärlek handlar om att inte ge upp, att kämpa, ge allt man har och kunna ge och ta. men i vårt fall är det inte så.
vi ger upp, kämpar inte, tror inte på varandra och det finns ingen tillit alls. vi kan inte ge och ta. för den ena ska alltid ge och den andra ska alltid ta.

så jag är en förlorare och är en nöjd sådan!


jag har varit en bland de lyckligaste tjejerna i världen.
& jag är det fortfarande.
jag har allt jag vill ha.
har en super fin och vacker dotter.
hon har en alldeles perfekt gudfar.
en alldeles super moster/morbror. en underbar mormor som älskar henne för allt hon gör.
inte nog så har hon faktiskt en toppen pappa. oavsett vad han kommer va i mina ögon eller vad vi kallar varandra eller vad vi har gått igenom så har han varit en perfekt pappa till vår dotter. och det kan jag aldrig ta ifrån honom. den delen kommer han alltid att ha! och jag älskar honom för att han är en fin pappa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0