jag saknar..

vet ni vad jag saknar? att kliva upp på nätterna för att amma eller ge Haley mat. Att veta att hon vaknar för att få känna närhet och tryggheten. Numera så gör jag ju inte det, hon har sovit hela nätter sen hon var 2 veckor. Så det var en ytterst kort period jag fick känna på att vakna upp på nätterna. Jag var så trött, men klev upp för att jag visste att hon behövde mig, och för mig räckte det långt! Jag var trött, men aldrig var jag osäker på att kliva upp en enda gång. Att gå upp för att någon behöver en, behöver närhet och trygghet det är så underbart. Jag saknar det så otroligt mycket. det var bara en kort tid jag fick vara med om det, men jag hade aldrig tvekat om att få gå igenom det igen! för det var underbart!

men självklart så är jag så nöjd med att få sova hela nätter och att hon är så snäll mot mig. det tackar jag henne för otroligt mycket. jag har tur, lyckliglottad är jag! & kan knappt beskriva det med ord.
hur många får sova hela nätter redan från vecka 2? hur många har en lugn bebis under iprincip hela tiden?(haley har aldrig varit gnällig, mer än när hon är jätte jätte trött! inte ens när hon varit sjuk har hon varit gnällig) vem får en ensam tid på kvällar och även morgnar? ja, jag menar allt det där som inte alla andra får har jag fått. min dotter gav mig den lyxen. och jag är så tacksam! och det räcker inte ens..
hon är min lilla bebisgris, en otroligt fin sådan!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0