overkligt snabbt..

innan idag så satt jag och snacka med min bror. han frågade när barn började att gå. och då sa jag "ja haley är ju snart 11 månader så snart borde hon väl börja gå".
& då slog det mig att nästa månad fyller min lilla bebis 1år. och genast fick jag panik. herregud sa jag till min bror, tiden går ju overkligt snabbt! hon växer fortare än jag förstår. just vid den punkten är jag nog lite seg & trög. men jäklar, ett helt år snart sen hon kom ut till världen?! vill inte tro att det är sant...
hon är ju min "lilla bebis", men antar att jag får ändra till stora bebis nu!

och när jag väl kom på detta så fick jag panik. för att allting är som det är just nu och jag vill inte att hon ska få uppleva det innan hon ens fyllt ett. men vad ska jag göra? allt är som det är, och jag kan inte göra något!
hon mår bra, det vet jag. hon är som hon brukade vara. men jag vet att det saknas en pusselbit i hennes pussel också, för det gör detsamma i min!
kanske en dag hamnar pusslet på plats, men den dagen kommer inte vara nu.
men oavsett vad kommer jag att försöka göra allt för min stora bebis, hon ska vara lycklig på alla sätt och vis. och hennes ett årsdag ska hon få det så bra som det bara går!




någon timme gammal.

jag älskar dig mer än ord kan beskriva..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0