4e juni 2011(skulle publicerats inatt)

Hejsan bloggen mitt i natten!♥
Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det toppen!
Sa ju att jag skulle skriva mer idag, och det gör jag nu. Men bilderna från dessa dagar kommer under dagen. Då jag inte lagt in dem ännu. Men tro mig ni kommer inte att bli besvikna för er vänte tid. Ni kommer att älska bilderna, för det gör jag.
Igår så träffade jag min syster och hennes kille. Och vi stack till stenbrottet i Dalby. Där var underbart fint med fint vatten. Dit vill jag fler gånger!
Och sen försökte vi grilla med engångsgrill som inte gick, vi köpte en ny men den gick åt helvete den med. Och Haley njöt av varenda sekund, fast hon njöt inte av vattnet direkt. Det tyckte hon inte alls var skönt(inte jag heller, om jag ska vara ärlig). Det var iskallt, men sen blev det över skönt!
Iallafall så stack vi hem efter att vi försökt med engångsgrillarna och grilla här hemma istället, men det gick ju inte heller så jätte bra. Men vi fick mat i oss!
Och nu sitter vi här och sjunger LIPS. Över roligt!
Min syster+respektive är här, hampus syster och respektive är här. Vi har trevligt!
I torsdags var vi i Malmö för att sticka till Breez. Men där var såklart stängt, så vi hade bara ÉTAGE att välja på, men där var 25 års gräns. Men vi fick komma in ändå. Ett undan tag, och där inne träffa vi en underbar och perfekt person! Det berättar jag mer om senare. Ni kommer att älska henne lika mycket som jag!
Nej, nu ska lina och hennes kompis hem, antagligen Mela också.
Har inte sovit alls mycket inatt, men jag är fortfarande inte trött! Men jag ska ändå snart sova!
För behöver min skönhets sömn, haha!
Nej, nu ska jag inte babbla på mer, så vi hörs imorgon♥
GODNATT SÖTISAR♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0