jag kan må bra för stunden..

Hejsan bloggen!♥
Tänkte egentligen inte blogga idag, men känner att det ändå är bra om jag gör det.
Viktigt att jag får skriva av mig och dela med mig i och med jag redan börjat. Bloggpaus det var nog en dum idé. Att skriva av sig när något hänt eller om man mår dåligt är nog det bästa som finns.
Imorse vaknade jag av att Anna ringde mig och sa att de var påväg hem till mig, vi stack till MC och satt där och åt. Jag åt inte speciellt mycket, inte så mycket aptit till det nu.
Men det kommer väl så fort jag byggt upp min självkänsla, så fort jag kommit dit jag vill, så fort jag har en stabilitet i mitt liv igen, måste bara få bort tanken att jag måste vara "smal" som alla andra..
Förhoppningsvis så försvinner den så snart så möjligt..

Slutade med att jag hängde med dem hem, och nu sitter jag här och skriver och skriver. Känner mig inte trött men måste ändå snart lägga mig!
När jag skriver detta inlägget saknar jag min/hampus dator, den vi hade tillsammans. Jag bara saknar den, jag har ju allt på den datorn. Mitt liv är ju där! Den var ju nästan mitt allt!
Aja, imorgon är det fredag, en hel veckan sedan Haley träffade sin pappa. Jag lider med henne, tycker synd om henne. Men ikväll ha Robin varit med henne, lekt med henne och fått henne att skratta. Hon behöver bara höra en manlig röst för att kunna le och smälta just nu. Alla säger att hon saknar sin pappa. Och jag vet att hon gör det, men vad ska jag göra? Hade hon haft en pappa som brytt sig hade jag inte tvekat att lämna över henne eller att höra av mig till honom för hennes skull. Men en pappa som måste bli tillsagd för att skicka/ringa till sin dotter är fan ingen pappa att ha! Tråkigt, men så känner jag just nu. Haley har inte gjort något för att förtjäna detta!

Hur som helst, nu ska jag lägga mig bredvid lillfisen och hoppas på att jag inte drömmer mardrömmar inatt.
Mamma åker till danmark imorgon och blir där en vecka, jag kommer lida, jag kommer bli sårad. Klarar inte av att någon lämnar mig ensam just nu, jag får panik och extremt många dåliga tankar! Tyvärr!
Men sov gott allesammans, vi hörs imorgon!♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0