RUBRIK?

Varför är det alltid lika svårt att komma på en "bra" rubrik.

Hur som helst har jag inte gjort för mycket sen vi kom hem. Lekt lite med Haley, sen fick jag lägga henne då hon var döds trött. Hon har fått en vana nu att hon måste ligga och hålla om nallen hon fick av sin moster. Den rä mjuk och fin och Haley tycker verkligen om mjuka gossedjur.
Sen har jag snackat med Jane. Att inte människor bara lägger ner egentligen. Folk har börjat använda FB genom att bråka med varandra där. Hänga ut varandra bokstavligt! Och folk som dessutom är så pass gamla som egentligen borde veta bättre..
Säger inte att jag själv aldrig gjort det, men det var ett tag sedan jag kände mig så svag och hängde ut någon där. Och hängde ut kanske man inte kan säga?! jag skriver oftast aldrig namn när jag gör det på en plats alla kan se och läsa.
Sen att jag hänger ut vissa på bloggen stämmer heller inte riktigt. Utan säger mer eller mindre det jag tycker och tänker. Och sen så vet personen det handlar om oftast att jag menar den.
Men skitsamma folk får faktiskt sköta sina egna liv och problem. Jag har nog med mitt liv!
Har bara sagt till Jane att skita i allt hon ser och läser. Varför ska hon ta åt sig av allt? Hon kan bara gå där ifrån och det finns ingen annan än hon som vet sanningen bakom det hela. Så varför ska hon slösa tid på onödiga saker när hon kan göra annat?

Samma med mig, får jag elaka kommentarer så bryr jag mig inte, det rör mig inte någonstans. Vet att det mesta handlar om svartsjuka människor. Och kommer från en själ som inte har det jag har!
Jag menar varför ska jag bry mig om några få elaka svartsjuka ord som kommer från en människa som inte har något bättre för sig?
Som sitter och slänger ur sig en jädra massa men ändå följer min blogg?;)
Tycker jag inte om en människa så lägger jag i helvete heller energi eller tid på dem:) Enkelt!

Jag vet vilka som tycker om mig, vilka som är sanna mot mig och jag klarar mig så fint med dem människorna!
Jag har en fin fin familj, en mamma som är världen för mig, en dotter som lyser upp hela mitt liv, en syster en bror som finns där och bryr sig om mig, få vänner som åtminstone är äkta och tar mig för hur jag är och för den jag är! Jag har allt jag vill ha! Varför ska jag sitta och bry mig om er människor som då försöker trycka ner mig?
Inte lönt, lägg ni ner tid på mig istället. Jag uppskattar det!:)

Aja, nog om det. Hampus ringde också innan han skulle lägga sig. För en gång skull snackade vi normalt. Ganska skönt! Synd så somna Haley innan så hon hann aldrig snacka med honom. Men hon får göra det imorgon. Han skulle ringa på lunchen. Får se om Haley är vaken då. Hon brukar ju sova middag då!
& sen innan jag avslutar detta inlägget så vill jag tacka dig Sari för att du är så fin med dina kommentarer, och lämnar spår efter dig som får mig att öppna ögonen och tänka helt tvärtom. Du är en riktigt underbar människa kom ihåg det! & jag tycker om dig massor & Haley med! Massa kramar till dig!<3

Nu ska jag sova, men vi hörs här imorgon igen! Och så ska ni få en bild på mitt nya hår!
God natt allesammans!

min fina dotter tillsammans med hennes morbror!


Kommentarer
Postat av: mathilda

Jag vet att du klarar allt gumman, och du är så pass stark så jag vet att du klarar de ! Du är den bästa kompisen, vännen du betyder så otroligt mycket för mig om du bara visste! Finns alltid för dig och det vet du :D <3

2011-06-22 @ 15:51:22
URL: http://mathildaamelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0